Cəmiyyətin gələcək tərəqqisi bir çox cəhətdən indi gənclərimizə nəyi və necə öyrətməyimizdən asılı olacaqdır...
Heydər Əliyev

Madlen peçenyesi resepti

Tərkibi:
140 q şəkər tozu
3 yumurta
1 x.q. vanilli şəkər
100 q kərə yağı
150 q un
1 dolu x.q. nişasta
0,5 ç.q. qabartma tozu
1/4 ç.q. duz
şəkər pudrası (üstünə səpməyə)

Hazırlanması:
Kərə yağını əridib bir kənara qoyun. Yumurtaları şəkər tozu və vanillə yüngülcə çalın (köpükləndirmək lazım deyil). Ərinmiş yağı əlavə edib qarışdırın. Nişasta, duz və qabartma tozu ilə birlikdə ələnmiş unu əlavə edib xəmir yoğurun. Xəmiri yağlanmış formalara tökün (qablar silikondursa, yağlamaq lazım deyil), qabın 3/4-nə qədər doldurun. 200 dərəcə qızdırılmış sobaya qoyun, qızılı rəng alanadək, təxminən 10-12 dəqiqə bişirin. Hazır madlenləri soyudun, üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!
0
Hörmətli ziyarətçi! Siz saytı qonaq qismində ziyarət edirsiniz. Saytın bütün imkanlarından istifadə edə bilməyiniz üçün qeydiyyatdan keçməyinizi tövsiyyə edirik.
Şərh əlavə et
Adınız: *
E-mail ünvanınız: *
Qalın Maili Alt cizgi Üst cizgi | Solda Mərkəzdə Sağda | Gülməcə əlavə et Keçid linki əlavə etQorunmuş keçid linki əlavə et Выбор цвета | Gizli mətn Sitat gətir Seçilmiş yazıları kiril əlifbasına çevir Вставка спойлера
Təhlükəsizlik kodu:Kodu yenilə
Kodu daxil edin: