Cəmiyyətin gələcək tərəqqisi bir çox cəhətdən indi gənclərimizə nəyi və necə öyrətməyimizdən asılı olacaqdır...
Heydər Əliyev

Qida gigiyenası

Qida məhsullarından gigiyenik tələblər gözlənilmədən hazırlanan xörəklərdən kütləvi qida zəhərlənmələrinin baş verməsi və belə zəhərlənmələrin çox vaxt ölümlə nəticələnməsi hamıya məlumdur. Mətbəx, yeməkxana, restoran və s. bu kimi iaşə müəssisələrində çalışan şəxslər ərzaq məhsullarının alınması, saxlanılması, daşınması, emalı, hazır xörəklərin saxlanma müddətləri kimi bilgilərlə, şəxsi gigiyena qaydalarına riayət edilməsi qaydaları, qida zəhərlənmələrini törədən səbəblərin açıqlanması və onun profilaktikasına aid biliklərlə isə hər kəs əvəlcədən məlumatlanmalıdır.
0
Hörmətli ziyarətçi! Siz saytı qonaq qismində ziyarət edirsiniz. Saytın bütün imkanlarından istifadə edə bilməyiniz üçün qeydiyyatdan keçməyinizi tövsiyyə edirik.
Şərhlər
Şərh əlavə et
Adınız: *
E-mail ünvanınız: *
Qalın Maili Alt cizgi Üst cizgi | Solda Mərkəzdə Sağda | Gülməcə əlavə et Keçid linki əlavə etQorunmuş keçid linki əlavə et Выбор цвета | Gizli mətn Sitat gətir Seçilmiş yazıları kiril əlifbasına çevir Вставка спойлера
Təhlükəsizlik kodu:Kodu yenilə
Kodu daxil edin: